Zdravíme slavné májové dny ;-)

1.5. 2009 - 227.den z 365

.... a taky všechny Vilémy, Hynky a Jarmily ! :-)

Tak tu máme květen- a s ním spojená různá klišé - já mám třeba tahle- jednu od rozervance Máchy a jednu od soudruhů - jdou spolu už léta "ruku v ruce" - inu asociace :-))

V květnu kvete snad opravdu všechno, každý alergik si přijde na své :-)
Mně padly do oka květy jedlých kaštanů.

První květnový den je sice označován jako "svátek práce"- nojo, ale mně se tu práce nakupila natolik, že jsem celkem měla problém vybrat to, čím začnu, abych zase domácnost dala do obyvatelného stavu.

Představovala jsem si to trochu jinak, ale babička s dědou nebyli k mání, Wlk šel na mariáš, tak jsem pro změnu zůstala s dětmi doma.

Majda si užívá domácího pelíšku.
Docela mě děsí pomyšlení na všechny ty zameškané úkoly ze školy :-(

Martinka neustále žadoní o předčítání- to jí chybělo! Majda si ji bere k sobě do postele a čtou si třeba hodinu. Vůbec nechápu, jak naše mladší dítě vydrží takovou dobu nehnutě naslouchat...
A pozor!- to Majda tu a tam vyšvihne kontrolní otázku, aby udržela posluchačovu pozornost, případně neuspokojivé odpovědi nepozorného posluchače ztrestá náhlým ukončením četby.

Můj hravý manžel u příležitosti květnových oslav nechal takhle vyzdobit naše auto.



Patrně se mu zdálo, že bychom pro okolí mohli být ještě přitažlivější a zajímavější právě tímto novým designem našeho jinak zcela nenápadného yellow minibusu ;-)


7 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Neboj práce neuteče,auto bude nepřehlédnutelné.Je to napořád ?

wlcice řekl(a)...

:-) naštěstí je to smývatelné. Mohl si prý vybrat- patrně chtěl zkusit, co já na to...

Daniela řekl(a)...

Auto hezký ;-). Předčítací Majdu závidím, taky by se nám hodila.

Katka s Nancy řekl(a)...

Super auto ;-)
A Majda to ma vychytane jako predcitacka ;-)

Anonymní řekl(a)...

Téda, autíčko je priiima!!! A Majda jak předčítá Mátě sprátě, to je bomba, hlavně ty kontrolní otázky, to taky dětem dělám a většinou čučí jak pučmelouni:)))

Diny

Anonymní řekl(a)...

Tak jsem zpět v realitě.Pročítám si blogy,hlavně váš.Jste holky šikulky.Díky za SMS.V Egyptě mi váně přišly vhod.Věděla jsem,že to zvládnete.
Niky začala smrkat:(
Snad večer něco sepíšu...M

Anonymní řekl(a)...

Ahoj rodinko,

po svátkách se máte skvěle a to je dobře. Moc Vás všechny pozdravuju. Hlavně už mějte jen ty nejvšednější a nejnudnější starosti. ;-) Jana