Barování - nekonečný seriál ;-)

11.10.2010

Další pondělní večer strávený v Malostranské besedě se Sandrou Novákovou a jejími skvělými hosty v  pořadu "Barování", který je založený především  na improvizaci.
Jsem na té barovací sešlosti už asi závislá ;-)

Tentokrát bylo představení ještě zpestřené tím, že se mi odhalila další blogová tvář- Lucka. Abychom nebyli nařčeni z pragocentrismu, sehnali jsme 2lístky i pro olomouckou delegaci.
Díky podzimním virózám se omluvily hudební hvězdy, jež zpravidla bývají hlavními účinkujícími Barování- jako Vojta Dyk, Tomáš Klus...., ale naprosto rovnocenně je zastoupil Matěj Ruppert. Jeho hlasový fond je opravdu ohromující a musím uznat, že je to neskutečný bavič. Publikum řvalo smíchy a tleskalo s rukama nad hlavou. Skvělé výkony. Různé hudební žánry, různé jazyky....  nic mu nečiní problém.

Nebyl ovšem sám, kdo diváky roztleskal k neutišení. Stejně úžasný byl nevidomý Radek Žalud.



U klavíru exceloval samozřejmě Ondra Brzobohatý (je to frajer a umííí!...to si vždycky říkám, že se vyplatí děti třískat, aby chodily na klavír :-)) - Neuvěřitelný šoumen (snad se to už dá napsat i česky ;-) ) Richard Nedvěd a řada dalších. V publiku opět do 1.řady usedl Karel Gott :-) a Iva Hüttnerová a vůbec tahle akce je milá tím, že je věkově neomezená jak pro publikum, tak pro účinkující - důkazem toho je třeba i pravidelně vystupující Věra Nerušilová.

Bylo to úchvatné- jako vždy. Podíl na tom samožřejmě mají i ti, s nimiž pravidelně a ráda usedám do řad publika. Konečně se vídáme pravidelně! :-))

7 komentářů:

Janah - Švédské listy řekl(a)...

O téhle akci jsem hodně slyšela, ale bohužel nezažila, a teď to mám navíc trochu z ruky...:-)

Anonymní řekl(a)...

má to někdo v tomto kliku J

Jitka Neradová řekl(a)...

Barování znám jen z vyprávění ( vždycky kladné) a z Tvojí četby. Zkusila bych, leč nevím, zda bych vydržela do tak pozdních hodiny, vyhovoval by mi nějaký pátek či sobota:-) Vidím tam i Bena C? Nemýlím-li se.

wlcice řekl(a)...

Ano, když to vezmeme zprava: Ben Cristovao, Dara Rolins a Matěj Rupert- na mé nezpovedené (pouze ilustrační) :-) fotografii.

Lucka řekl(a)...

Výborná akce, moc děkujeme :)
a těšíme se na příště.

pisarka řekl(a)...

Barování - nekonečný seriál - mám aktuálně doma. Jako barmanka mám jen jednoho hosta (Amálku) a objednává pořád dokola to samé (mléko).
A kdybys chtěla poznat další blogovou tvář - premiéra dokumentu bude v Praze v pondělí 15.11. (víc bude na Juli stránkách)

Esmé řekl(a)...

Tedy Vlčice, jak Ty to děláš, já se snažím lístky na Barování sehnat už pár měsíců a vždycky přijdu pozdě a už je vyprodáno :-( Šťastná to žena. Ale třeba se mi to někdy konečně povede a potkáme se tam. A třeba to bude dřív než v létě v Bělči :-)