Roztržitá

6.10.2010

Naše Martinka se vyznačuje tím, že se většinu dne zdržuje myšlenkami na jiné planetě. Po večeři se zpravidla automaticky odebírá do koupelny. Už víme, že 10minut rozhodně není dostačující doba na vyčištění zubů a svléknutí si oblečení.
Nesla jsem talíře od večeře do kuchyně a cestou koukla do koupelny, abych zkontrolovala, jak přípravné činnosti k večerní hygieně pokročily, ... ale  tam  nikdo nebyl. ???
Martina seděla na.há v dětském pokoji za psacím stolem a něco psala. Vůbec nezaznamenala můj příchod. Šla jsem se tedy zeptat Wlka, co to dítě provedlo, že musí nahé sedět u stolu??? Tvrdil, že v tom nejede ;-)

Volám na Martinku od dveří: "Maťo, co tam děláš na.há??"
A Maťa s klidem (aniž by zvedla hlavu od písanky) odpovídá: "No, já jsem si ve vaně vzpomněla, že mám ještě dopsat jeden úkol! Tak jsem honem musela vyběhnout, abych na to zase nezapomněla..."


8 komentářů:

Danka a Jaro řekl(a)...

Máme doma jeden taký exemplár, len má ešte len 4,5 roka. Vidím, že sa mám na čo tešiť ... :-) No aspoň ma tvoj blog pripravuje aspoň čiastočne na to, čo nás čaká.

Arnica řekl(a)...

Roztržitá??? ...Svědomitá!!! To u nás, u nás by se toto nikdy nemohlo stát!

Anonymní řekl(a)...

:)))).Martinka boduje! Pendula

Petra řekl(a)...

Martinka mi vždycky zvedne náladu! :-)

Andrea řekl(a)...

ha..nmé děti by řekly, že je "hustá":-))))

Pisarka řekl(a)...

Já Marťu plně chápu, neb pokud mě něco napadne a neudělám to hned, tak už to není nikdy. Kdo by se zdržoval s oblíkáním :-)

Aya řekl(a)...

Ty jo. Ta je šikovnáááá...vážně. Mně by teda z vany nedostali. :o) A to si zásadně vždycky vzpomenu až, když tam dřepim. :o)

Jitka Neradová řekl(a)...

Mám to úplně stejné jako Aya. Martinka má můj obdiv.