Kde nosíte zuby? :-)

26.2. 2009 - 164.den z 365

13.jednoruký den

Vypadá to, že se viry díky našim chemickým zbraním pomalu stahují z útoku. Hurá! Majda už šla odpoledne dokonce i "pařit na PC"...

Dneska mě nejvíc pobavila Martinka. Pořád mluví.Vypravuje smyšlené příběhy svým plyšákům, v koupelně strčí hlavu do vany a mluví ke svému odrazu v nerezovém kolečku na vypouštění vany... doufám, že to není taky nějaká diagnóza ;-)

Něco jsem štrachala v koupelně a ona si tam přišla umýt ruce a povídala mi: "Mami, já jsem byla u babičky v koupelně a hrozně jsem se lekla."
Hned jsem vyzvídala, cože ji vyděsilo??
"No, víš, já jsem si chtěla vzít hřeben a na poličce byly zuby! Běžela jsem za babičkou a babička řekla, že jsou dědy a že děda s nima zlobí, že je někdy dává i do kapsy a až je ztratí, tak nebude mít nic!" :-) ... a než jsem stačila cokoli říct, tak pokračovala: "Já mám zuby pořád v puse a vůbec je nevyndávám. A mami, kde nosíš zuby ty?" Tak to už jsem se válela smíchy a ujistila jsem ji, že je ZATÍM nosím JEN v puse ;-))

Jako fotku dne dávám další specialitu šéfa kuchyně :-) Krevety s rýžovými nudlemi. Já to nechápu: vaří dobře, hezky a ještě rááád!!! :-))


5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Martinka mě moc pobavila.Hlavně,že si je děda s babi nepůjčují-ty zuby.To je dobře,že už se "vyléčujete".Myslíme na vás-u nás opět smrká Míša...kdy bude klid??? Marcela

wlcice řekl(a)...

:-) půjčují si zatím jen brýle ;-)

thora řekl(a)...

LOL at your daughter's comments. Let's hope we're going to keep our teeth where they are for a long time to come ... Get well soon, all! and big applause to the chef de cuisine.

Anonymní řekl(a)...

HAHAHA, deti jsou nedostizne, to je super:) Jo ten sefjuchar je manza? Normalne zelenam zavisti:) REA

wlcice řekl(a)...

nojo,manža ;-) snaží se!zatím z této šílené domácnosti neutekl :-))