Naše Katka

11.2. 2009 - 149.den z 365

Katka je naše první opravdová asistentka.

Poznali jsme se před 6lety, kdy si nás našla na seznamu žadatelů o osobní asistenci. Vybrala si nás proto, že ač je z 2.konce republiky, máme stejné příjmení;-) Pro nás to byla výhra, o jaké se nám nezdálo! Katka je člověk, který mě dovedl k rozhodnutí založit na svém blogu novou rubriku: "galerie milých lidí" :-)
Katka totiž umí pomáhat. Zcela nezištně, ochotně a jako asistentka má jednu neocenitelnou vlastnost: dokáže naslouchat a nesnaží se Majdě cokoli vnutit. Respektuje její názory, všechno se snaží vykomunikovat. Když do naší rodiny přibyla Martinka, automaticky si brala na starost obě a já mohla být klidná, protože děti byly vždy nadšené.
Katka už dávnou není studentkou, na asistenci už jí bohužel nezbývá moc času, hlavně nás dělí cca 380km..., ale stala se členem naší rodiny. Je to prostě "naše" Katka a protože měla tento týden v práci volno, přijela za námi na 2dny do Prahy.
Dneska měla v tom šíleném větru a sněžení naplánovanou vycházku po Praze...no ale zastavila se v Palladiu na obhlídku obchodů- a tam vydržela docela dlouho, takže ji příliš neofouklo :-) Odpoledne šla s Majdou na dramaťák a přišla nadšená.
Večer jsme povídali a povídali a čas utíkal nesnesitelně rychle...

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

máš skvělý nápad..s galerií...budu si ráda číst Marcla

Daniela řekl(a)...

Katku závidím. Ale když nad tím tak přemýšlím, tak kolem sebe taky máme dost Katek.