Oslava a rozlučka


7.2. 2009 - 145.den z 365

Dnešek patří ještě oslavě Majdiných narozenin a taky rozlučkovému posezení se strejdou- zítra ráno odlétá zpět do Vancouveru. :-(

Plánovali jsme slavnostní menu- Majda vybírala oběd- zvolila "plody moře". Máme rádi všechny ty krevety, langusty, sépiové kroužky a jiné potvory. Vařil pan Wlk- zkušený rybář :-)

Já oslnila až poté- a to Dinykošíčky.

Diny, máš velikou pochvalu- košíčky se líbily MOC! A dokonce budou slavit i zaoceánský úspěch- Jenda si je nafotil ze všech stran a už se těší, až jimi pohostí svoje kamarády v Kanadě ;-)
Jo! A jedla je i Majda- a to je tedy opravdu vyznamenání... něco jako řád Bíleho lva :-))

Majda si jako narozeninový dort objednala medovník. Koupila jsem takové zvláštní tenoučké svíčičky (made in China- jak jinak- takže zdravé asi moc nebudou ;-) ), ale hoří (velmi rychle) a prskají k tomu!
Tatínek vařil mořské příšery v kuchyni a Mikeš byl tak aktivní pomocník, že musel být vyhoštěn. Urazil se a natruc obsadil Wlkovi židli u stolu. Ten se snažil Mikeše vystrnadit, ale držel se pevně- všemi drápy :-)

Na odpoledne měla Majda pozvanou kamarádku. Moc se na ni těšila, takže bylo jasné, že dvě 12leté slečny rozhodně nebudou stát o přítomnost naší 4leté Martiny ;-) Snažila jsem se ji odlákat- nabídla DVD i volný PC, ale kdepak... No a pak jsem ji přichytila, jak špehuje klíčovou dírkou... :-))

Holky si povídaly, hrály hry - a k tomu všemu pouštěly CD Pink a Ewy F. asi na 30.... vůbec nechápu, jak tam Mikeš mohl vydržet a neohluchnout...

Večer jsme ještě hromadně zhlédli muzikál Mamma mia! ABBA je přece úžasná, ne? ;-)

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

no jasně,no jasně,no jasně...se vším souhlasím---košíčky vypadají skvostně,musím koupit formu...Marcela

Anonymní řekl(a)...

Nadhera, vsechno, kosicky vypadaji skvele, kde je recept ?

My jsme taky o vikendu koukali na Mamma mia! Muzu rict ze tenghle film a Sex ve meste Jsou uzasny terapie !!!!!!!!:)

rea x

Daniela řekl(a)...

Ty jo, takový dobroty. Mňam.