Všude bílo

17.2. 2009 - 155.den z 365

4.jednoruký den

Pro tento den je opět typickou barvou bílá. Nasněžilo. V Praze nebývale vydatně. Keříky v parku vypadaly legračně. Sníh jim vytvořil jakési nadýchané beranice a zlatý déšť mi spíš připomínal bavlník ;-)

Co se sebeobsluhy týče- hrůza!! V zimě jsou zážitky s oblíkáním všech těch vrstev zvláště pikantní. Jediné, do čeho se vejdu, je fleecová mikina na zip- jenže ta zas při oblíkání zabandážované ruky pěkně drhne, takže nasoukání se do ní jednak dlouho trvá, jednak i bolí, protože to prostě "po dobrém" nejde.

V poledne jsme jeli s dědou pro děti do škol. Děda dělal řidiče. Vlk musel jít pracovat, a tak jsme na odpoledne měli domluvenou asistentku Marušku. To je další zlatá osoba. Prostě ji baví pomáhat a já mám někdy strach, aby ji to konání dobrých skutků nezahubilo. Maruška krásně obstarala Majdu, odehnaly mě i od psaní úkolů... a zvládly to parádně.

Martinka se dala do kreslení. Ve svých 4,5 letech maluje líp než já teď. Ve školce namalovala okřídleného koně Pegase. Co ji k tomu vedlo, to nevím, ale obrázek se mi líbil moc. :-)




Tak uvidíme, jak to bude vypadat zítra, Máťa začíná nějak ošklivě kašlat... :-(

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Obrázek moc krásnej,překonala i mě.Marušku ti moc závidím...kam na ně chodíš???Marcela