Kolik je 28x26?

15.4.2010

Na dnešek jsem měla domluvenou večeři s Lenkou - u příležitosti jejích půlkulatých narozenin :-) Vyskytovala se ten den zrovna v Praze, a tak jsme zašly do řecké restaurace. Najdete ji ve Veletržní ulici v Praze (www se mi nepodařilo najít). Každopádně ji mohu doporučit.
Obsluha vlídná. Interiér (nově opraven) se snaží navodit iluzi Řecka ;-) Miluju "řeckou" modř. Krásná barva. V interiéru hojně zastoupená. I nábytek stylový. Pan majitel počítá i s návštěvou vozíčkářů- schůdek u vchodu je vyřešen nájezdem a nájezd vede i k bezbariérovému WC.

Pojedly jsme řecký gyros a pitu, zdolaly láhev výborné retsiny s nádechem borovicové pryskyřice, probraly problémy školství, zdravotnictví, manželské poradny, letecké dopravy, oblečení na promoce ;-) ...  a spoustu jiných životně důležitých věcí.
Byl to příjemný večer - takové hezké zastavení po náročném dni.

Kolem 23.hod. jsme se rozloučily a vydaly se tramvají ke svým domovům. Lenka si zakoupila jízdenku prostřednictvím SMS. A jaké bylo  její překvapení, když jí SMS jízdenka přišla celkem 28x ! :-)
Smích vás opustí v momentě, kdy zjistíte, že to NEBYL narozeninový dárek od Dopravního podniku, ale to celé vynásobíte cenou jedné jízdenky- tedy krát  26Kč. :-(

A tak Lenka musí celou záležitost vyreklamovat u společnosti, jež tuto službu poskytuje. K tomu bylo třeba poskytnout kódy všech  doručených jízdenek - tj. cca 12místná směsice velkých a malých písmen a číslic... Lenka samozřejmě svým zážitkem pobavila široké publikum, vyslechla si spoustu "vtipných" narážek na to, proč radši nejela taxíkem, proč kupuje jízdenky celému vagonu... :-))
Zkrátka pořád se něco děje :-))

Lenko, tak všechno nejlepší! Nechť si  živa a zdráva po dlouhá léta!! Dopravní podnik  sponzory potřebuje! ;-)

4 komentáře:

Pan WLK řekl(a)...

728
A není lepší to poslat na kuře Pomozte dětem, než to cpát DP :-?

wlcice řekl(a)...

Znáš Lenku, ta si tak nechá od tebe radit... ;-)
Asi jí DP připadá perspektivní, že do něj tak investuje :-))

Aranel řekl(a)...

No a já se budu těšit, že se snad projeví na mé mzdě :o))))

Andrea řekl(a)...

Kristepane..to je možný vůbec????