365


17.9.2009 - 365.den z 365!!! :-)

Já to vydržela!
Celých 365 dní, celý jeden dlouhý rok jsem denně zaznamenávala svoje radosti, starosti, zážitky a veselé i pošmourné příhody svého poněkud chaotického života....
Mám radost - velikou! Protože mě to pořád baví a vždycky před půlnocí kouknu na počitadlo návštěv- a říkám si, že je to úúúžasný, když denně více jak 100 lidem stojím za to, aby klikli na tenhle odkaz...
Abych pravdu řekla, vůbec nevím, jak jsem do tohoto blogspolečenstva spadla. Vůbec si nevybavuju, kde jsem po internetu šmejdila, že mě to tak oslovilo.

Každopádně je to další skupina mých známých. Patří do mého života, ačkoli jsem některé z nich nikdy osobně neviděla. Jakmile sednu k PC a mám chviličku- už tu a tam kliknu, jak se mým virtuálním bloggerkám daří. Jsem zvědavá. Žasnu, jak krásné fotky některé dovedou udělat, jak výstižně dokáží popsat své zážitky a postřehy...

Získala jsem další "přátele" (snad to tak mohu nazvat), kteří mi tu a tam napíší komentář, mail, někteří nelení a zavolají, cože to zase píšu :-) Několikrát jsem se díky blogu zapletla do diskuzí, které byly docela ostré... nic z toho mě ale neodradilo; zajímá mne, jak se jiní lidé mohou dívat na stejný problém...
Celý rok jsem si říkala, že dokončím 365dní a končím.... Dneska tu je den D- tedy den 365. a já vidím, že asi nekončím. Jsem závislá. Na kofeinu, na čokoládě, na lidech, na internetu, na BLOGU... trpím blogmánií- je to jasné ;-)

Takže: děkuju moc všem, kteří sem nakukují a píší své postřehy, někdy mě pobaví, povzbudí, jindy donutí k zamyšlení... všechno beru, všechno totiž potřebuju :-))

Další P365 rozjíždět nebudu, to je příliš zavazující ;-), asi přejdu na BLOGobčasník.

Každopádně přeju všem čtenářům krásné babí léto- to mi dělá moooc dobře!!

A přidávám fotku vína, které se mi pne po balkoně. I když já raději jeho kapalné skupenství :-))

21 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Jsem tu první s blahopřáním.I díky blogu jsme se my dvě poznaly.Každý den klikám,co vtipného zase sepíšeš..Uvědomuju si,že jsem vlastně úplně normální, když neustále nespílám osudu,ale vlastně si celkem šťastně žiju,protože ty to taky umíš.Zkrátka,jsem ráda,že jsi,že jsi tady, se mnou ,s námi. Marcela

Daniela řekl(a)...

Velká gratulace. Ráda sem chodím, těším se na občasník. Jsem moc ráda, že nekončíš, bylo by mi vážně smutno. D.

Anonymní řekl(a)...

Kuk - gratulace a jsem moc ráda, že nekončíš!!! Moc by jsi mi chyběla, tvůj styl psaní a vůbec...

A jukni sem;)

http://wlcice.blogspot.com/2008/10/projekt-365.html

Holka, i my dvě spolu slavíme roček, doufám, že aspoň na tu sobotu dorazíte a že to oslavíme naživo;)

Diny

Gabro řekl(a)...

To by chtělo přípitek! :-) Gratuluji a také jsem moc ráda, že nekončíš a já se budu moci dál chodit bavit tvým humorem, inspirovat se apod. Jen tak dál!!!

Andrea řekl(a)...

Markéto, to se opovaž...nechci občasník..chci ten Blackhumor pořád:-)))

Anonymní řekl(a)...

ahoj,
začíná právě 366 den. I já ti gratuluji, že jsi vydržela a s chutí a nadšením sobě vlastním mapovala své denní zážitky - někdy přežitky. Musím se přiznat - a teď už mohu, že jsem tvůj blog možná navštěvovala častěji, než si myslíš. A ráda jsem si příhody následně vyslechla naživo, mnohdy ve dvojím provedení. díky. hezky se čteš.

Miška řekl(a)...

Wlčice..občasník neeee,teď když jsem se rozhoupala a založila si svůj blog tak má má insirace zmizet a oběvit se jednou za čas.To by byla škoda.Doufám,že se budeme setkávat tady víc než jednou za "čas".

Mirka řekl(a)...

Wlčice, gratuluju k roku, hooodně mi odlehlo, že nekončíš, ale občasník???? Nechceš to ještě zvážit? Třeba psát občas aspoň pětkrát do týdne??? Moc bys mi chyběla!

Anonymní řekl(a)...

Tady se připojuji ke gratulacím...a jsem moc ráda, že nekončíš, ale budeš pokračovat i nadále...Niky

Jitka Neradová řekl(a)...

Byla jsem hrozně zvědavá,co ten poslední den bude.Jako blogozačátečníka mě zajímalo, co ta 365 skrývá. Pořád jsem tam nakukovala a nakonec to prošvihla. Tak Ti srdečně gratuluji až dnes. Je to krásný počin a já rozhodně nesouhlasím s občasníkem.:-)Něco by mi najednou chybělo, kdyby denně něco nového nepřibylo. Strašně mě to baví, skvěle píšeš, výborně glossuješ, je to prostě super. Přimlouvám se za ještě jednu 365- pozitivní závislosti se mají podporovat.:-) Každopádně gratuluji, přeji krásný den a jsem v napjatém očekávání.

thora řekl(a)...

Congratulations! Your blog is very inspiring, well written, sometimes funny, sometimes sad but most of all: straight from your heart.
As all other have already mentioned: I'd love to see you more often than only occasionally.

Lucka řekl(a)...

gratuluju k vyroci!!
ja bych lobovala opet za denicek a ne obcasnik.
Mam rada tyto ctive stranky a netrpelive vyhlizim kazdy novy denicek :)

Anonymní řekl(a)...

Gratuluji ,tvůj humor a schopnost krásně popsat všechny situace je úžasný, jen pokračuj .Díky za krásné a vtipné čtení.Pavla

Anonymní řekl(a)...

Wlčice, tohle né, jak občasník? Já k tobě chodím skoro denně a tvůj styl psaní, tvoje postřehy, komentáře, no něco by mi fakt chybělo. Prosím né občasník..... Znám tě díky DINY, teda jen virutálně, ale fakt bys mi moc chyběla.... Iva

Laďka a Pavel řekl(a)...

Tak to teda mod gratulujeme, doufám, že i my dva to vydržíme tak dlouho, občas se prostě nechce... Doufáme, že občasník bude každodenní :-) Hodně štěstí :-)

Rea řekl(a)...

neeeeeeeeeeeee, market pis casto, nedelej z toho obcasnik....moc krasne se to cte a mas to jako denik :)//tesim se na kazdodenni setkavani s tebou :0 a BLAHOPREJU!!!! xxx

Anonymní řekl(a)...

Gratuluji k završení Projektu 365.Moc ráda jsem chodila na návštěvu.Chytré i vtipné glosování rodinných i kulturních událostí by mi moc chybělo a proto jsem ráda,že mohu říci- brzy nashledanou.

ivy

K. řekl(a)...

Také moc gratuluji k ukončení 365tky a těším se na další články. Opravdu píšeš moc pěkně:-) Pendula

Venda řekl(a)...

Moc Vás zdravím, ještě jsem Vám nikdy nepsala, ačkoliv jste jedna z osob, která mě přiměla začít taky... Strašně se mi líbí Váš sloh, Vaše poznatky, komentáře, prožitky.
Umíte výstižně popsat situace, a Vaše články se bezvadně čtou. Chtěla bych Vám poděkovat, za to že píšete a za to, že i já snad vydržím a budu mít zaznamenaný náš denní život... Díky moc Vendula.

wlcice řekl(a)...

Tedy... já si tady založím síň slávy :-)))
Díky moc všem za milé komentáře, sem si budu chodit číst, až začnu pěstovat sebevědomí... to mi to pěkně poroste :-))

Pisarka řekl(a)...

Piš dál, neb se to krásně čte, i když to kolikrát není o veselých věcech. Inspiraci zdar!!!