V DDM to jde


2.9.2009 - 350.den z 365

Čím to je, že v DDM to jde? Náš dům dětí a mládeže nabízí opravdu pestrou škálu nejrůznějších aktivit a jednorázových akcí pro děti i jejich rodiče. Je vidět, že se tam sešli lidé, kteří mají těm druhým co dát a navíc to dělají s nadšením. :-)
Majda tam začala chodit asi před 3lety na keramiku. Pan správce, když viděl, jak tahám ližiny, a pak je tam složitě instaluju, aby Majda mohla najet, zbudoval do 14dnů pěkný dřevěný nájezd.
Další rok jsme šli k zápisu a lektorka už hlásila: "Majdo, koukni, co jsme všechno dali do přízemí, aby sis mohla vybrat: dramaťák, tvůrčí psaní, keramiku, mystiku..." To jsem tedy koukala.
Majda tam chodí opravdu ráda. Vystřídala už několik kroužků, ale vzhledem ke školním povinnostem jsme se dohodli, že si vybere vždycky jenom jednu. Po dlouhém váhání se rozhodla se pro dramaťák.
Poslední prázdninový den měl DDM reklamní akci u metra a slečna už Majdě hlásila: "Přijď, budeš koukat! Máme pro tebe nový nájezd!"

Tak jsme se tam dneska po škole vypravily. Celý vstup včetně dveří je nově zrekonstruovaný. Dřevěný nájezd vyměněn za nájezdovou rampu- ta je prima, protože bláto a sníh tam nezůstane, ale dírami propadne-tudíž to potom nebude klouzat :-) Takže Majda velice spokojena.



Tolik pozitivní zpravodajství ze světa ;-)
Potěšilo mě, že jsem nikoho nemusela uhánět, prosit ...

11 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Wlčice,
koukám,že někde to jde bez prošení a někde ikybys chodila po kolenou nehnou brvou.Grr.Škola by si měla vzít s DDM příklad.Michaela.

Anonymní řekl(a)...

Ve slánské škole jsem mělo úplně stejnou rampu...ale v zimě při námraze to stejně klouzalo...takže mě musela asistentka občas strčit...ale je fajn, že někoho napadnou věci bez toho aniž by jste jim to museli říkat...ať si to Majda v dramaťáku užije... ;) Niky

Anonymní řekl(a)...

Tohle se čte tak hezky ...


Diny

Gabro řekl(a)...

Konečně nějaké dobré zprávy! :-) Mám radost...

wlcice řekl(a)...

Niky,nestraš! to já myslela, že je vychytaná-já mám stejnou do auta-je švédská a ty kovové mřížky jsou tak zohýbané a zbroušené, že prostě neklouže- ani když po ní jdu v botách. A v zimě ta směs soli a bahna krásně propadá skrz...

Anonymní řekl(a)...

Má pravdu ta holka,jednou to bylo o ústa,s asistentkou klouzali až dolů.Bylo takový to mlhavonámrazovo všude.Ale jinak bláto,voda --super... Marcela

Andrea řekl(a)...

tak to je pozitivní a fajn.-)

Anonymní řekl(a)...

Ahoj,Wlci a Wlčátka,
ať se Majdě ve škole daří a Martince - big sister - jakbysmet. Příští týden snad už vyrazíme do školy s električákem,Vojtík moc pozdravuje Majdu, ahoj!!!!!J+V

Daniela řekl(a)...

Skvělé. Toho víc. D.

Rea řekl(a)...

sem tak rada, ze i v cechach se najdou super lidi a pomuzou,, kde muzou :)

Pisarka řekl(a)...

To se dobře čte.