Svatováclavsky netradičně


28.9.2009

Tak jsem se těšila na 3dny volna, při pohledu na předpověď počasí jsem se tetelila blahem, co všechno stihneme... a ejhle. Všechno je jinak. Jakmile udám Martinku, už pádím do nemocnice k Majdě.
Tentokrát s ní zůstal přes noc Vlk a řekl že to tak necháme, když už je napsaný v papírech... ;-)

Majdě nebylo nic moc, dokonce pěkně vyděsila pana dr. obsahem, který vrhala do emitky :-(
Odpoledne se jí trochu ulevilo, takže vydržela nezvracet!! a dokonce si asi na 3/4hodiny schrupla. Kapačky a injekce snad konečně zabraly. (Myslela jsem, že to půjde rychleji..)
Pan dr. pohovořil o problému. Kupodivu jsme neudělali žádnou chybu (dietní a tak..) Na Majdu patrně hupla nějaká viroza, ktterou normální člověk vyřeší nějakou tou nevolností či průjmem, zatímco Majda je totálně v rozkladu a chřadne a bledne a úpí...

Tak tohle je nejčastější postoj: stojíte nad Majdou, chce se vám moc pomáhat- a nevíte vůbec JAK...
Nakonec se nám ale Majdu podařilo i převlíknout, umýt... a kolem 18.hod. začala i povídat a vrátila se jí i trochu barva-hurááá!

My jsme si s Vlkem udělali svatováclavský piknik. Donesla jsem čínu, uvařila kafe do termosky, nějaké sušenky a vytvořili jsme si "dýchánek"




- no pravda, museli jsme asi 2x odběhnout- jednou na povel " Jdu zvracet" a po pár minutách zas zakňourala: "Já bych chtěla na záchod..." - ale to nás už nerozhodí. Naše děti mají prostě vypěstovaný reflex. Vůně kávy a zvuk kávovaru v nich vzbuzují nutkavou potřebu vykonat nějakou činnost, která se rozhodně bez naší asistence neobejde :-))

Odcházela jsme domů večer, Majda chtěla koukat na TV. Já se vrhla na žehlení- k tomu odbíhala k telefonu, který pořád zvonil, a tak jsem tu megahoru hadrů zdolala až před půlnocí.
Snad bude zítra líp!

12 komentářů:

Miška řekl(a)...

Wlčice je mi to líto.
Přeju Majdě brzké zotavení.
A jak to snáší Máťa,že má ségru ve špitále?

Jitka Neradová řekl(a)...

Já doufám,že už je dnes líp, pořád sem nakukuji a těším se, až to zase bude o 180 zpátky. Držím palce a posílám pozitivní energii:-):-)

Anonymní řekl(a)...

No ufff, konečně další zpráva, furt sem čučím...

Majdalenko, pořád na tebe myslíme, ať jsi brzy v pořádku a doma!!!

Diny a spol.

Anonymní řekl(a)...

vy strašidla-nemocniční.už byla moc dlouho pauza...Nám odpadla s bl... Míša.Zvrací sama ,bez asistence...:)Marcela

Anonymní řekl(a)...

Markét, to je dobře, že je líp... tak, ať jste brzo všichni doma... Iva

Mirka řekl(a)...

Mám radost z lepších zpráv, stále držím palce. Pohlazení Majdě. Mirka

Gabro řekl(a)...

Doufám, že dnes už je Majdě vážně líp!!! Myslím na vás a stále držím palce...

Andrea řekl(a)...

tak koukejte sypat domůůů..holky:-) držíme s Šárčetem palečky

Daniela řekl(a)...

Vyhlížím pozitivní zprávy. Snad už je lépe, Majdu moc zdravíme. D.

pisarka řekl(a)...

Tak jsem se lekla, když jsem po víkendu nakoukla, naštěstí je tu už i ta lepší zpráva. Snad už bude líp, přeju, ať jste brzy v pořádku doma. A ten účes jí náhodou sluší, tak na ni nebrbli.

Anonymní řekl(a)...

Ahoj Wlčice ... ta fotka kdy se skláníš nad lůžkem a neumíš pomoci je pro mne dojemná a výstižná, a je mi líto, že jste nemohli strávit ty slunečné dny v přírodě ... snad ještě nějaké budou! Oproti tomu, fotka vašeho pikniku mě rozesmála! Mám takové obyčejné pikniky ráda, když na to přijde a je k tomu správnej chlap :))). A toho ty jak to tak vypadá ... nepostrádáš! Máš to v tomhle směru opravdu dobrý :)). zdraví zuzi

Anonymní řekl(a)...

Hezký večer v netradičním prostředí ... Wlčice ty máš ale nápady :)))))
ach jo ... :))) zuzi